Infocenter på 1. salen

Den nye afdeling på første salen, er et stort, gammelt "høloft", som er blevet totalombygget til informations center, hvor der arrangeres store fortællinger om fugle i fangenskab eller fugle i fri natur. Dette kan ses under arrangementer når disse fortællinger foretages.  I det daglige vil der være en lille biograf film der kommer til at køre, så alle kan få en fornemmelse af hvad en fugl kan og gør i naturen. Vores rundture vil også i mange tilfælde starte her med en dias serie som grundlag for den guidede rundtur. Skoleklasser kan her bestille en undervisning om fugle i fri natur og i fangenskab.

Rigtig god fornøjelse!

Som noget helt nyt kan firmaer afholde konferencer i disse smukke omgivelser. Lokalet her er også indrettet til konference formål og lige nedenunder er der også mulighed for at man kan trække sig tilbage med et par deltagere for at netværke yderligere. Papegøjecafeen ligger kun 10 m fra konferencelokalet, så mad og drikke er lige ved hånden.

Ønsker du en anderledes konference, med gode oplevelser står vi til rådighed med en helt anderledes løsning, som dine gæster vil finde udfordrende.

Ring på tlf. 64761322 eller send en mail på fuglepark@mail.dk og få et par forslag til den næste konference.

SAM_1328.JPG SAM_1329.JPG SAM_1332.JPG

Danmarks Fugle Zoo - Frydenlund Fuglepark // Skovvej 48-50 // 5690 Tommerup // Tlf.: 64 76 13 22
Kornelius Marketing