Sponsering eller Partnerskab

”SKAL VI STÅ SAMMEN -- OG LØFTE I FLOK”

Danmarks Fugle Zoo er i konstant udvikling, og vi forsøger hele tiden at være med hvor det sker. Vi tilstræber hele tiden at være blandt de bedste med dyreværn, dyreetik, dyrevelfærd, fodring og pasning. Ved siden af selve Fugle zoo driver vi også et hjem for nødstedte tamfugle, et lille fugle internat. Vi er også et uddannelsessted for unge dyrepassere. Vi er et meget brugt sted for elever fra anlægsskolerne. Vi hjælper mennesker med stres problemer, og endelig er vi brugt af de helt unge der endnu ikke har bestemt sig for fremtiden. Fugle Zoo er i konstant udvidelse med nye og anderledes anlæg, samt mere plads.

Det hele sker under mottoet ”I samlet flok kan vi løfte alle opgaver”. Dette gælder også når vi taler om økonomisk støtte / sponsering, og det kunne jo være, at det lige er din hjælp, der mangler, for at en opgave kan lykkedes.

Danmarks Fugle Zoo besøges årligt af ca. 15.000 gæster, så vi ved bestemt at dit navn / logo bliver set af mange mennesker. Dermed sender du samtidigt et meget flot budskab om, at du også støtter op om den sociale og grønne linje som Danmarks Fugle Zoo står for.!

 

Vi tilbyder nu hele: 7 muligheder for støtte, sponsering eller partnersamarbejde

 

FODERSPONSERING:

Her betales et årligt gennemsnits beløb af foder til et par fugle. 

Pris årligt 1.000 kr.

BLIV FADER FOR ET PAR FUGLE :

Her betales et årligt beløb for pasning og pleje af et par fugle.

Pris årligt 2.000 kr.

STØT FUGLEHJEMMET:

Her betales et årligt beløb for pasning og pleje og foder.                

Pris årligt 2.500 kr.

BLIV ZOO PARTNER:

Her betales et årligt beløb for partnerskab i et anlæg, hus eller voliere. Fugle Zoo indbyder til et årligt møde hvor der orienteres om visioner og nye planer. Derefter middag i Papegøjecafeen.

Pris årligt fra 10.000 kr.

BLIV ZOO SUPER PARTNER:

Her betales et årligt beløb for superpartnerskab i et anlæg, hus eller voliere. Fugle Zoo indbyder til et årligt møde hvor der orienteres om visioner og nye planer. Derefter middag i papegøjecafeen, samt 10 fribilletter.                                                                                         Pris årligt fra 25.000 kr.

BLIV ZOO EKSKLUSIV PARTNER:

Her købes et eksklusivt partnerskab i et nyt anlæg, huse eller volierer. Et eksklusivt partnerskab gælder et år efter visionen står færdigt. Fugle Zoo afholder et årligt møde hvor der orienteres om situationen lige nu, visioner og nye planer. Derefter middag i Papegøjecafeen, samt 20 kaffe- og 20 fribilletter.                                                                                            

Pris årligt fra 50. 000 kr.

BLIV ZOO ÆRES PARTNER:

Her købes et Æres partnerskab til indkøb af nye arealer, nye anlæg, huse eller voliere. Et Æres partnerskab gælder et år efter visionen er fuldbragt. Fugle Zoo afholder et årligt møde hvor der orienteres om situationen lige nu, visioner og nye planer. Derefter middag i Papegøjecafeen, samt 30 kaffe- og 30 fribilletter og en årlig guidet rundtur for et selskab.                            

Pris årligt fra 100.000 kr.

NAVN: _________________________________

 

ADRESSE:_______________________________________

 

Støtte type_________________ Fugle  navn:_________________________ Evt logo/tekst _______

 

Det udfyldte sendes til Danmarks Fugle Zoo  skovvej 48 – 50  5690 Tommerup  eller fuglepark@mail.dk

 

Beløbet indsættes på konto:  Totalbanken 6880 2406964 – Husk at mærke med navn og sponser type.

 

Når vi har registreret beløbet, og har modtaget de fornødne oplysninger, -- fremstiller vi skiltet !!!

 

                                     

PS. Danmarks Fugle Zoo er meget villig til at bygge på eller trække fra på ovennævnte tilbud, så det netop passer til Dem, eller Deres forretning

Kontakt: Direktør Hans Åge Hjeresen tlf. 40 31 11 53

 

 

På forhånd mange tak

Danmarks Fugle Zoo

CVR 30654870

Danmarks Fugle Zoo - Frydenlund Fuglepark // Skovvej 48-50 // 5690 Tommerup // Tlf.: 64 76 13 22
Kornelius Marketing