Fugle Zoo's arrangementer 2019

I løbet af sæsonnen vil der løbende blive afholdt forskellige arrangementer af mange forskellige slags. Vi står sjældent tilbage for et godt tiltag næsten uanset hvad det er. Livet skal leves, og det skal det hver dag, på en sjov og løssluppen måde. Når vore gæster så kommer på besøg så skal der både være mulighed for at slappe af; men til tider også at få en sjov oplevelse med i bagagen.

Det vil derfor være en rigtig god ide, at følge med her på hjemmesidens arrangement kalender.

RIGTIG GOD FORNØJELSE HELE ÅRET !!


​PS: Husk at der kan være ændrede entre priser ved visse arrangementer

​April:

D. 18 - Åbner Danmarks Fugle Zoo for sæson 2019

Maj:

Juni:

Juli:

AUGUST: lørdag d. 3.-8.-2019
FVK Frydenlund løbet afholdes traditionen tro med afgang kl. 10 på P. Pladsen ved fugle zoo. Fyns Veteran Knallertklub starter ud på deres ca. lange fynske knallert rundtur i det smukke landskab omkring fugle zoo, og forventer at være retur omkring kl. 12 middag. Herefter vil alle de gamle knallerter stå til parade på P. Pladsen hele eftermiddagen alt imens de mange kørere skal til prøve i viden og læring omkring både fugle og knallerter. Når det hele så er gjort op kåres årets vindere i Papegøjecafeen kl. 1500.

AUGUST: søndag d 18.- 8.- 2019

Sommerkoncert med LPS ” En lille pose støj kommer igen i år og underholder os med alle de gode sange og melodier fra Kim Larsens hånd. Desværre er Kim her ikke mere, men vi har da alle hans fantastiske sange, og LPS er et af de bedste orkestre til at efterligne selveste Kim Larsen. Det bliver til at løbe koldt ned af ryggen på alle når de begynder at synge og spilde denne sommer eftermiddag.
LPS underholder fra kl. 14 til ca. 16 og med en lille pause til kaffen midtvejs.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt