Nye anlæg & tiltag​

Her på siden kan du læse mere om nye og kommende anlæg og tiltag i Danmarks Fugle​ Zoo - Frydelund Fuglepark.

Nordisk anlæg

I 2020 Åbner vi den hidtil største investering her i Danmarks Fugle zoo ” De Nordiske anlæg og hus”. Vi har kæmpet med planerne i rigtig mange år, og sagen har gennemgået flere kriser; men nu står det hele flot og stort lige indenfor i Fugle zoo.

Hele anlægget er bygget omkring Danmarks folkekære forfatter Morten Kock og ale hans levende fortællinger om livet på landet i hans tid. Netop på Morten Kocks tid var der stadig mange flotte og spændende fugle i naturen her i Danmark eller i hele Norden. Både på markerne og i skovene var der et mylder af liv, af mange dyr og fugle som desværre slet ikke findes her mere. 

Nogle af de årsager har vi skabt en god fortælling om i huset og ude i voliererne flyver nogle af de fugle som slet ikke findes her mere. Vi håber at vi på sigt kan genskabe et areal som disse fugle kan overleve i og at de måske en dag kan blive stamfugle til udsætning i naturen igen.

Klimaet er ændret meget de sidste 10 – 20 år og det må ikke fortsætte sådan, for så bliver der meget stille i skove og på markerne i fremtiden. Det ville være meget synd hvis det skulle ske for vores generationer fremover. Synes i ikke??

Vi har i hvert fald startet en fortælling om hvorfor vi har det med klimaet som vi har, og hvad der skal ændres lige nu, og det må ikke ende i bureaukrati og lovdiktatur. Det skal ske helt efter sund fornuft og ved fælles hjælp. Det er jo os alle der har bidraget til den klimaændring ikke? Kom ned og få en snak med alle os her i Fugle zoo, og se om ikke i vil give os ret i meget af vores fortælling på både tavler, film og snak! Måske kan vi sammen få sat gang i de rette personer på de rette pladser – kom og hjælp os.​

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt